La Coral Infantil participa a la cantata “Els colors de l’Àfrica”

IMG_3778Aquest curs, l’activitat principal de la coral infantil s’ha centrat en la cantata “Els colors de l’Àfrica”. El passat dissabte 5 d’abril es va fer l’estrena al Centre Cultural de Valls amb la participació de les escoles de música de Valls, Constantí i Alcover.

Aquesta cantata original, composada “ad hoc” per la professora de l’escola “Robert Gerhard” de Valls, Rosabel Bofarull, està basada en el conte del mateix nom escrit per Anna Obiols i il·lustrat per Subi. La composició és per a cor infantil, orquestra, piano i narradora.

Previ a l’estrena, hi va haver un assaig general el dia 23 de març al col·legi “Eugeni d’Ors” de Valls on es van juntar i llimar totes les peces del trencaclosques perquè encaixessin bé: les diferents formacions corals, l’orquestra, el piano, la narradora,…

Imatges de l’assaig:

L’estrena multitudinària, amb més de 80 cantors i una nodrida orquestra d’alumnes, va omplir el Centre Cultural de Valls de pares, familiars i curiosos. Després d’una presentació a càrrec de Joan Romeu, director de l’EMM “Robert Gerhard” de Valls, escola amfitriona, es van iniciar les aventures de l’Àfrica, l’elefanta protagonista de la cantata. La cantata, dirigida per Pol Berlinches, va ser magníficament interpretada i molt aplaudida pel públic assistent. En acabar, els autors del conte van signar llibres als participants.

Imatges de l’estrena:

Com a record d’aquesta activitat tant especial, us deixem aquest vídeo resum amb alguns dels millors moments de la cantata:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=krNZYaHPb24″]