Nou taller de Música en Família per a nadons

L’EMMA ofereix la segona edició del Taller de música en família. Es tracta d’un espai d’estimulació musical per infants entre 6 i 36 mesos i les seves famílies, on a través dels jocs sonors, els instruments i les cançons es potencia el vincle adult-infant.

A través de la música els infants adquireixen major consciència de si mateixos, de l’entorn i dels altres; i aprenen una forma valuosa de canalitzar i transformar les seves emocions, la imaginació i la creativitat.

És en edats primerenques quan l’estimulació musical incideix més en l’adquisició del llenguatge verbal; en l’etapa dels 0 als 3 anys , sobretot, és bàsic pel seu desenvolupament estar en contacte amb el món sonor de referència , i quan més ric sigui, millor. És en aquesta etapa evolutiva on, també, totes les experiències musicals de l’infant tenen un profund impacte en el què seran les seves possibilitats de comprendre, apreciar i aprendre música en la seva vida adulta.

En definitiva, és des d’aquest prisma que hem creat els tallers de música en família; entenent que l’acompanyament de l’adult és crucial per l’infant; que en família es crea un vincle únic de gaudi a través de la música; que l’experiència de viure amb els nadons la música és molt enriquidora, i que l’entorn de l’EMMA és idoni per la creació de dinàmiques específiques per les edats dels infants amb les seves famílies.

Els tallers es realitzaran els dijous 2 i 16 de Febrer, i 2 i 16 de Març en horari de 17.45h a 18.30h. Les inscripcions ja estan obertes a través de la nostra pàgina web.

Les places són limitades, per tant, us animem a inscriure-us quan abans millor! 

Feu un comentari