L’EMMA es fa gran

L’EMMA inicia un nou curs després d’un estiu replet d’activitat. L’EMMA Summer Camp, el campus d’estiu de l’escola, va reunir les joves promeses del cant d’Alcover i comarca. Durant una intensa setmana es van treballar tots els aspectes relacionats amb la veu i amb la professió de cantant així com l’enregistrament d’una maqueta, la producció musical i l’enregistrament de videoclips. Com a premi a aquest treball ben fet, els alumnes van gaudir d’una gira de concerts per diferents poblets del nostre entorn, l’EMMA on tour, que va permetre als joves talents exercitar-se en situació real de concert i potenciar el seu creixement musical i artístic. Els poblets acollidors d’aquests concerts van ser l’Aixàviga, Montbrió de la Marca, Mont-ral i Alcover.

Un nou curs que comença amb bones sensacions i un notori augment d’alumnat, de professors i d’espais. En els últims 3 cursos l’escola ha experimentat un augment del 75% d’alumnes situant-se actualment prop dels 160 estudiants. Per acollir aquests nous alumnes i les noves disciplines, s’han ampliat les instal·lacions amb 4 espais nous: l’aula de minicombo (destinada a l’assignatura de conjunt de música actual dels alumnes de primària), l’aula taller (un entorn cooperatiu que allotja assignatures de creativitat), l’aula de percussió (espai dedicat a la bateria i a la percussió tradicional i llatina) i la sala d’estudi (un espai i un nou servei a disposició dels estudiants).

Paral·lelament, l’EMMA està construint una nova imatge que inclou web, edifici i xarxes socials. La nova web ofereix tota la informació relativa a l’oferta educativa d’una forma molt més visual i intuïtiva i junt amb les xarxes socials, l’escola vol transmetre proximitat, transparència i la seva manera particular de viure i créixer amb la música. La façana exterior de l’edifici de l’Hort de Sant Antoni properament es transformarà per donar una millor presència urbana de l’escola dins el municipi d’Alcover.

A nivell d’oferta formativa, l’escola continua apostant pel projecte “Música a la Llar d’Infants”, els tallers amb l’AMPA com Música i Moviment, DJ KIDS i Ukeleles, les col·laboracions amb l’escola de primària i l’institut com els patis culturals, i internament continua amb la integració de la música actual, la creativitat i la tecnologia dins el model educatiu. Un model educatiu propi que cada cop és més reconegut i atrau l’atenció tant d’alumnat local com també de rodalies.

NOUS ESPAIS:

Feu un comentari