Finalitza la gira d’estiu “EMMA on tour”

L’EMMA ha finalitzat la gira d’estiu amb alumnes “EMMA on tour” que l’ha portat a actuar en diferents indrets de les nostres contrades. La gira ha passat per l’Aixàviga, Montbrió de la Marca, Mont-ral i Alcover i ha permès als joves talents exercitar-se en situació real de concert i potenciar el seu creixement musical i artístic.

Aquesta iniciativa va sorgir a partir del campus d’estiu “EMMA Summer Camp”, que va reunir joves apassionats del cant tant d’Alcover com de rodalies com Valls, Vallmoll i el Catllar. En aquest campus els joves van rebre un entrenament intensiu en cant, interpretació i totes aquelles àrees que un artista actual ha de dominar com l’enregistrament, el videoclip, la producció musical, la creativitat, les dinàmiques d’assaig, la posada en escena, etc. La gira “EMMA on tour” ha posat en valor tota aquesta feina i l’ha projectat dalt de l’escenari.

Els joves artistes van estar ben acompanyats, musicalment i a nivell tècnic, per un quartet musical amb teclat, guitarra, baix i bateria format per professors i joves músics vinculats a l’escola i un tècnic de so i llum també estudiant de l’escola. En dos dels quatre concerts, hi ha hagut una actuació de DJ protagonitzada per estudiants de DJ i producció de l’EMMA.

L’organització formada per l’EMMA i l’Associació Cultural Picatxa, agraeix el suport rebut pels ajuntaments col·laboradors així com la bona acollida que han tingut els concerts per part del públic. Pels participants ha estat tant bona experiència que ja s’està treballant i pensant en una propera edició.

Aquest nou curs acadèmic, l’EMMA ha ampliat les instal·lacions amb quatre noves aules per poder atendre l’augment d’alumnat i les noves disciplines com l’aula de mini-combos i l’aula de percussió entre d’altres. En quan a l’oferta formativa, continua diversificant continguts i formats, amb nous cursos de noves tecnologies i creativitat.

Feu un comentari