Nous tallers i tallerets de creació audiovisual

L’EMMA ha presentat una nova oferta de tallers i tallerets d’estimulació musical i creació audiovisual. Aquests tallers proposen aproximacions a la música i noves vies d’expressió des de vessants ben creatives i transversals per a tots els públics i edats. Son de curta durada i s’ofereixen com a tastets del que s’està coent dins l’escola de música.

Els tallerets, d’entre 4 i 6 sessions, treballen aspectes com la creativitat, la tecnologia, la transversalitat de disciplines i competències bàsiques com la lingüística, social, cultural, competència digital, matemàtica, aprendre a aprendre i l’autonomia en l’aprenentatge. En destaca la línia educativa “Makers“ amb dos tallerets, el eKalimba (format familiar a partir de 8 anys) i la Rock Band (a partir de 10 anys), on els alumnes construiran els seus propis instruments a partir de materials reciclats, que degudament interconnectats amb l’electrònica, interaccionaran amb dispositius mòbils amb la finalitat de fer música original.

Altres tallerets de la línia de creació audiovisual son el “Fem música amb iPads”, on s’experimentarà amb les capacitats com a instrument tàctil i estudi d’enregistrament dels ipads; “Música per a videojocs”, on s’aprendrà a fer música al servei de la imatge; “VideoJockey”, on s’aprendrà la tècnica del vídeo mapping en sincronització amb la música per a espectacles; i “Home Studio x dummies” per músics i estudiants que vulguin aprendre a construir-se un home studio i començar a produir música des de casa.

Especialment pensat per alumnat de secundària, trobem el “Projecte rAPP” on es treballarà el rap, el trap o el drill, des de la perspectiva de la creació de beats, el free style i les Apps i intel·ligències artificials (IAs) que ens poden ajudar en tot el procés creatiu. Pels més petits i en format familiar, noves sessions del talleret de “Música en família”.

En format trimestral i també per a totes les edats, s’obre nova convocatòria pels tallers d’Ukelele Kids (a partir de 7 anys), DJ Kids (a partir de 7 anys), DJ Producció (de 12 a 18 anys), Ableton Live+Push (adults), Guitarra Cumbaià (adults), Combo d’adults i DJ adults.

Amb aquesta nova oferta de tallers i tallerets, l’escola de música vol continuar col·laborant en l’educació integral de les noves generacions, reforçant l’educació per competències i la transversalitat de disciplines que tant necessàries són en un món tant complex i en ràpida evolució com el que vivim.

Feu un comentari