Tallers d’estiu de creativitat per a totes les edats

L’EMMA acaba de publicar l’oferta de tallers d’estiu de creativitat musical per a totes les edats. Aquests tallers volen oferir noves vies d’expressió i potenciar la creativitat de petits i grans amb la millor tecnologia musical actual, d’una forma fresca i amena.

L’oferta s’inicia a partir dels 7 anys amb una renovada edició del taller de DJ Kids, on els nens i nenes treballaran amb controladores de DJ i iPads per aprendre a crear les seves pròpies mescles tot jugant i experimentant amb una multitud de possibilitats sonores. A partir de 10 anys, la gran novetat, el taller Music Makers, ideal pels més curiosos i innovadors, on aprendran a construir els seus propis instruments manipulant diferents materials i interaccionant amb l’electrònica i llenguatges de programació. Un taller molt transversal i competencial on es construiran des de kalimbes, guitarres elèctriques, teclats, fins a instruments inventats pels alumnes.

Pels joves i adults, dos tallers intensius de 20 hores cadascun. El taller de Producció i Beatmaking, pensat per a tothom que vulgui iniciar-se en el món de la producció musical actual amb les millors eines del mercat. Es treballarà amb Ableton Live 11 i Push 2 i es veuran diferents tècniques de producció de beats, mescla, mastering i preparació de directes;  i com no, una nova edició de DJ per a joves i adults, on, a part de les tècniques bàsiques de mescla, es veuran tècniques avançades, multigènere i open-format. Els dos intensius seran conduïts pel professor i artista @monkadj.

Tots els tallers es duran a terme durant la setmana del 3 al 7 de juliol i les inscripcions ja estan obertes al web de l’escola www.emmalcover.cat. La setmana prèvia es realitzarà una nova edició del campus d’estiu dedicat al cant i a la interpretació, EMMA Summer Camp, amb les places ja exhaurides.

Actualment l’EMMA està en període de preinscripcions pel proper curs 2023-2024 i ofereix programes educatius anuals per a totes les edats a partir de 3 anys, joves i adults, àmplia oferta instrumental, músiques actuals i tradicionals, musicoteràpia, itineraris de diferents intensitats per millorar la conciliació dels horaris dels alumnes,  tot amb un especial èmfasi cap a la creativitat i la innovació.

Feu un comentari