Nou workshop de producció musical i DJ a l’EMMA

Després de la bona acollida del primer workshop a càrrec de l’artista del Sònar Josephine, l’EMMA programa un nou workshop pel 12 de març amb l’artista Monka.

Monka (@monkadj) és un conegut productor musical i DJ de l’escena de la música electrònica alternativa espanyola. Ha actuat en importants festivals com Viña Rock, Pintor Rock, Festiuet o San San. En aquesta ocasió, en la seva vessant pedagògica, ens ensenyarà quin és el seu procés creatiu i les eines que utilitza tant per producció musical com per a fer directes. L’acte comptarà amb la presentació de Pol Bertran, professor de DJ i producció musical a l’EMMA, i l’alcoverenc, alumne de saxo i de producció musical, Pau Banús com a artista convidat. Entre tots faran una demostració de com combinar la tecnologia amb els instruments acústics per a actuacions en directe.

L’EMMA programa un workshop trimestralment i convida destacats productors musicals i DJs perquè mostrin el seu treball i expliquin la seva forma de treballar (workflow). Pels alumnes adolescents de l’escola és un bon complement de formació ja que tots i totes fan assignatures de creativitat i tecnologia. El workshop s’obre a tota la població d’Alcover i de fora que tingui interès en aquestes disciplines. El propòsit no és altre que normalitzar aquestes disciplines en la formació musical actual, donar-les a conèixer a la població i obrir el ventall de possibilitats creatives a tots els alumnes.

Serà el proper dissabte 12 de març a les 18:30h a l’EMMA. L’assistència és oberta i gratuïta amb inscripció online a: https://djprod.emmalcover.cat/

Places limitades a l’aforament màxim de la sala.

Imatges relacionades: