Workshop de DJ i producció musical i presentació dels intensius d’hivern

El proper dissabte 27 de novembre a les 6 de la tarda tindrà lloc a l’EMMA un workshop i masterclass de la coneguda DJ i productora barcelonina Josephine que acaba d’actuar al Sónar d’enguany. En el transcurs d’aquest acte, l’artista mostrarà els seus últims treballs i els seus processos de composició i creació. L’acte s’emmarca dins una gira mundial que organitza l’empresa de tecnologia musical Ableton anomenada “Ableton Education Tour” on l’EMMA és la primera escola de música d’Espanya que hi participa. L’assistència a l’esdeveniment és lliure amb inscripció prèvia. Les places són molt limitades.

Dins el pla estratègic de l’EMMA, les noves tecnologies i la creativitat hi tenen un lloc important. Actualment, té plans de formació anuals i trimestrals de DJ i producció per a joves, adults i kids. S’aprofitarà aquest acte per presentar la nova oferta de cursos intensius d’hivern que constarà de: beatmaking, per aprendre a crear bases de rap, trap o reggaeton; creació de mashups, per aprendre a remesclar i fusionar cançons per obtenir-ne una versió pròpia; DJ bàsic, per aprendre a fer mescles creatives de les teves cançons preferides; DJ avançat, per a perfeccionar les tècniques de mescla en tots els estils de música; i Música per la imatge, aprendrem a crear la banda sonora d’un curtmetratge. En tots els cursos s’utilitzen eines líders del mercat com Ableton Live i Push per a producció, i Pioneer i Rekordbox per a DJ.

Aquests intensius, que pretenen ser una via d’entrada al món del DJ i la producció musical, estan orientats a jovent a partir de 12 anys i es realizaran en horari de divendres i dissabtes. Tota la informació dels cursets i la inscripció al workshop estan disponibles al web de l’escola dedicada a aquesta secció: djprod.emmalcover.cat.

Amb la intenció de donar a conèixer aquestes disciplines, l’escola també participa en la iniciativa dels patis culturals de l’institut “Fonts del Glorieta” d’Alcover amb l’exhibició de diferents alumnes de diferents disciplines durant l’hora del pati dels divendres i també està preparant tallers de DJ pel Parc Infantil de Nadal d’Alcover.