Nous tallers trimestrals a l’EMMA

L’EMMA proposa per aquesta tardor un nou format de tallers de durada trimestral per a tots els públics. Aquests tallers pràctics complementen l’oferta formativa regular de l’escola i donen resposta a inquietuds musicals actuals que van des de la guitarra o ukelele cumbaià fins a disciplines més tecnològiques com la producció musical i el DJ.

Tots els tallers tenen una dedicació d’una hora setmanal durant un trimestre en grups reduïts i estan dissenyats per donar resposta a necessitats musicals molt actuals que permetin experimentar, expressar-se, desenvolupar la creativitat i gaudir al màxim de l’experiència musical. En tots ells la música és el vehicle per crear, imaginar, experimentar i teixir complicitats entre els participants.

En destaquen dues branques: la de fer música en grup i la de fer música amb tecnologia. Els tallers per fer música en grup són la guitarra cumbaià (per adults), la matinal d’ukelele i cant (a partir de 8 anys) i el combo des de zero (per adults). No hi ha millor manera d’aprendre i viure la música que dins d’un grup. L’altre branca, la tecnològica, vol donar a conèixer els avantatges que ens brinda la tecnologia per entrar ràpidament a crear, mesclar, produir música com ho fan els artistes de l’actualitat. La tecnologia facilita els processos creatius i amplifica la musicalitat dels alumnes permetent-los arribar a unes cotes de creativitat i gaudi molt altes en poc temps. L’atractiu que ens ofereixen les tecnologies musicals actuals, fan que sigui una via d’entrada a la música excel·lent i una disciplina necessària per a qualsevol músic i estudiant de música d’avui dia. L’oferta de tallers tecnològics s’inicia amb DJ kids (de 8 a 12 anys), DJ Producció (de 12 a 18 anys) i Producció Musical (per adults).

Pel que fa als horaris, hi ha tallers als vespres entre setmana i també els dissabtes per facilitar la conciliació dels participants. Les inscripcions seran fins el 15 de setembre i els tallers començaran a partir del 17 de setembre. Tota la informació la trobareu a la web de l’EMMA www.emmalcover.cat o escrivint al correu secretaria@emmalcover.cat.

Durant el present curs escolar que ara comença, està previst ofertar cursos de breu durada de música en família així com d’altres intensius de creació de mashups, DJ, percussió tradicional, construcció d’instruments i formació a mida per a grups musicals.