Nou taller d’estiu “DJ Kids” per a nens i nenes de 8 a 12 anys

L’EMMA presenta el nou taller d’estiu DJ Kids per a nens i nenes de 8 a 12 anys. L’objectiu d’aquest taller és que els participants desenvolupin la seva imaginació i creativitat musical aprenent a mesclar amb un equip de DJ.

Després d’haver realitzat diversos cursos de DJ per a majors de 12 anys i adults, ara és el torn dels més petits. Durant la setmana del 5 al 9 de juliol, en horari de tarda, els nens i nenes aprendran a punxar la música que més els agradi i a explorar la seva creativitat musical gràcies a les possibilitats que ofereix la tecnologia musical d’avui dia. Cada cop la tecnologia està més present a les nostres vides i ja forma part de la quotidianitat dels nens. En aquest cas, aprofitarem la tecnologia per jugar amb la música, fer barreges divertides, afegir efectes sorprenents, etc… tot seguint la intuïció i el gust musical dels participants.

Aquest nou taller DJ Kids, completa la proposta de tallers d’estiu juntament amb l’EMMA Summer Camp (per a majors de 12 anys). La inscripció online està oberta fins a exhaurir les places a www.emmalcover.cat.