S’inicien les preinscripcions per al curs 2021-2022

S’atansa el final de curs i a l’EMMA obrim el període de preinscripcions pel curs vinent.

Els alumnes de P3 que vulguin fer “Música i Moviment” a l’AMPA, es poden preinscriure des d’ara a l’EMMA també. Nosaltres compartirem la informació amb l’AMPA.

A partir de 4 anys i durant tota la primària, oferim els programes de Sensibilització (P4 i P5), Iniciació (1r i 2n de primària) i Bàsic (de 3r a 6è de primària) on els alumnes s’inicien en tots els camps de música, el llenguatge musical, el cant, aprenen a tocar instruments, a tocar i cantar en conjunt,… Consultar menú “Oferta educativa”. Pels amants de la música tradicional, oferim timbal tradicional.

Pels joves de secundària, tenim un programa molt complet amb música actual, creativitat i tecnologia. Aprendreu tant a crear els vostres propis temes, a tocar instruments, tocar en grup, enregistrar-vos, música electrònica, DJ, etc.

Els joves de 12 a 18 anys, també tenen a la seva disposició l’EMMA Summer Camp, un campus d’estiu d’una setmana dedicat a la música actual, la creativitat i la tecnologia.

A partir de 18 anys, els adults tenen a la seva disposició classes d’instrument individuals, classes de conjunt, producció musical, DJ i tallers col·lectius diversos com el taller de guitarra d’acompanyament per aprendre a rascar la guitarra d’una forma fàcil i lúdica.

Durant el curs, s’organitzaran diferents cursets de breu durada en format intensiu per a totes les edats de disciplines específiques com producció musical de músiques urbanes (rap, trap, reggaeton), creació de Mashups i DJ.

La preinscripció durarà del 17 de maig al 4 de juny. Tots els alumnes preinscrits tindran la plaça assegurada pel curs vinent. Posteriorment al 4 de juny, la preinscripció continuarà oberta amb les places restants.

Prioritzarem l’atenció telefònica i per email però també es podrà concertar cita prèvia presencial qui ho desitgi. Restem a la vostra disposició. Bon final de curs!

Consulta els passos a seguir aquí: