Es presenta l’EMMA Summer Camp

Aquest estiu, amb el propòsit de tornar a certa normalitat, l’EMMA proposarà un campus d’estiu i diversos tallers musicals. La temàtica de tots els tallers és la música, la creativitat i la tecnologia.

L’EMMA Summer Camp és una setmana de tallers musicals de songwriting, cant, ukelele, combo, producció musical, DJ i enregistrament orientada a joves de 12 a 18 anys. L’objectiu d’aquest campus és treballar la creativitat amb l’ajuda que ens brinden les noves tecnologies. Els participants es familiaritzaran amb les eines de creació que s’utilitzen en la música actual i es formaran en les disciplines necessàries per enregistrar-se, compondre cançons, produir música electrònica, punxar amb els plats de DJ, etc. Paral·lelament, es realitzaran activitats de lleure i de natura als entorns d’Alcover.

El perfil dels participants és el d’un/a jove motivat/da per la música, amb més o menys formació, però, sobretot, amb moltes ganes d’aprendre noves eines per desenvolupar les seves idees musicals. El ventall de tallers que s’oferiran obriran portes i mostraran nous camins als participants per afrontar tot tipus de projectes de música actual.

Els participants treballaran en grups reduïts de 4 persones i aniran coneixent les diverses instal·lacions de l’EMMA habilitades per aquestes matèries així com diversos professors i professores experts en cadascuna de les disciplines. Durant el campus els participants rebran la visita d’una artista de renom sorpresa.

A més de l’EMMA Summer Camp, també es realitzaran dos tallers intensius de producció de músiques urbanes i de DJ per a alumnes a partir de 12 anys i adults. Es tracten d’intensius de 2h hores diàries durant tota una setmana. En el cas del taller intensiu de producció de músiques urbanes, es donaran els conceptes bàsics de producció musical i específicament en músiques actuals com el rap, trap o reggaeton. En el cas del taller intensiu de DJ, es donaran els conceptes bàsics per aprendre a punxar i mesclar amb els plats. Els dos tallers intensius es realitzaran a la recent renovada Aula de Producció de l’EMMA.

Tota la informació i inscripció online, ho trobareu a partir del dilluns 3 de maig al web summercamp.emmalcover.cat