Thais Arjona, guanyadora del 2n Concurs de Composició de Caramelles

El passat dissabte es va donar a conèixer el guanyador del 2on Concurs de Caramelles, organitzat per l’Associació Cultural Picatxa, en el que s’havia de presentar una Caramella original i inèdita.

Han estat set les caramelles presentades al concurs en aquesta ocasió, la majoria de temes actuals, el que ha fet que fos molt complicat triar-ne una. El jurat, format per un expert en composició instrumental, una lingüista i un expert vocal, finalment va decidir que la caramella guanyadora d’aquest segon concurs fos, “Tot millorarà”, i l’autora és la Thais Arjona Burgos.

Aquesta Caramella s’estrenarà el diumenge de Pasqua, però no pels carrers de la vila com és tradicional, sinó que es farà una gravació dels videos enviats per la gent que hi vulgui col.laborar cantan-la o bé tocant algún instrument. Amb tots els videos rebuts en farem un que compartirem a la nostra web i a youtube. Aquest cap de setmana ja podreu trobar-la a www.acpicatxa.net/caramelles-2021, on hi haurà la música, la lletra i un audio de la caramella.

 Enhorabona a tots els participants.