Intercanvi d’alumnes de guitarra de l’EMMA amb el Centre de Lectura de Reus

CAM00393 (1)

El passat dissabte 29 de març els conjunts de guitarra de l’EMMA vam participar en l’intercanvi que es organitzar juntament amb l’escola del Centre de Lectura de Reus. Aquest any vàrem ser els alumnes de l’EMMA els quals vam anar a Reus.

Al mati, just després d’arribar, vàrem conèixer les instal·lacions del centre i, una vegada fetes les presentacions ens vam posar a la feina. Fins al migdia hi va haver una sessió d’assajos, agrupats en dos conjunts es va fer un treball tant d’obres que ja s’havien treballat prèviament a cada escola com una obra que es va treballar totalment durant aquesta sessió.

A l’hora de dinar ens vàrem desplaçar al Parc Sant Jordi i tot i que el temps no va acompanyar massa, hi va haver una molt bona relació entre els nens i nenes de les dues escoles, participant conjuntament en jocs i compartint plegats aquella estona d’esbarjo.

Havent dinat i descansat una mica ens varem desplaçar a la Casa Gasull, una antiga fàbrica d’oli que està situada al centre de Reus i que ens albergaria el concert que faríem a la tarda. Un cop arribats allí, va ser el moment de fer els últims assajos i, fent un petit berenar, va arribar el moment del concert.

La sala es va omplir dels familiars del alumnes que van poder gaudir tant d’una mostra del treball que es fa a cada escola amb els grups de guitarra com de la feina que es va fer durant tot el dia en concret.

Desde l’EMMA es valoren molt positivament aquestes experiències ja que permeten als alumnes viure la música en un sentit més ampli i totalment diferent del que estan acostumats durant el dia a dia a l’escola.