Concert d’alumnes de piano a la 9a trobada de professorat de piano

DSCN0997

El passat divendres 28 de març a les 7 de la tarda es va celebrar el primer concert d’alumnes de la 9a Trobada de Professorat de Piano impulsada pel Departament de Piano del Conservatori de Vila-seca i recolzada per moltes escoles de música i conservatoris de la província.

En aquesta ocasió, l’Auditori Higini Anglès de l’Escola i Conservatori de la Diputació de Tarragona a Reus va acollir estudiants de piano de 6 centres de Montblanc, Alcover, Reus, Mont-roig i Vila-seca.

L’EMMA hi va presentar una mostra d’alumnes i agrupacions de pianos dels professors David Ferré, Òscar Fernández-Pacheco i Josep Ma Gomis. Concretament, va començar el concert el conjunt de pianos format per Marina Gomis, Jing Sans, Maria Subirats i Hèctor Fernández; tot seguit les actuacions individuals de Razuan Stefan, Gregori Carles Pimentel i Gemma Clares; i va acabar la participació de l’EMMA un altre conjunt de pianos format per Júlia de Luca, Blanca Isern, Júlia Puig i Paula Robles.

Vídeo resum de les actuacions de l’EMMA:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=-GNN-z7CXWw&index=51&list=PLxIXRAaNctv00U_p_5q6M0U7Y1Zk4bozk”]

Aquest cicle de concerts continuarà properament en diferents emplaçaments com Salou, El Vendrell, Tarragona o La Selva de Camp i tindrem l’ocasió d’escoltar-hi altres alumnes de l’EMMA.