Més de 40 inscrits als Nous Tallers de l’EMMA

Cartell

Els nous tallers musicals per a tots els públics de l’EMMA es presenten aquesta primavera amb una oferta de Cant Modern, Gospel, Guitarra d’acompanyament, Noves Tecnologies i Teatre Musical. Tots aquests tallers pràctics es realitzaran en dissabtes al matí i en format col·lectiu per potenciar la interrelació i l’aprenentatge en grup.

Finalitzat el període d’inscripció, els tallers han tingut una gran acceptació amb més de 40 inscrits de totes les edats des de 8 fins a 60 anys. Els tallers de Cant Modern i Teatre Musical han estat els més demandats pel jovent i s’han hagut de crear nous grups per atendre a tots els inscrits. El taller de Maquetes ha despertat la curiositat de músics amateurs amb projectes musicals que volen conèixer tota la tecnologia que envolta el món del directe i de l’enregistrament. El taller de Guitarra d’acompanyament ha despertat la simpatia de joves sense formació guitarrística que veuen la guitarra com un instrument versàtil i idoni per acompanyar cançons. Finalment, el taller de Gospel ha atret a un públic variat de totes les edats provinents del món coral o simplement amb ganes de conèixer aquest gènere.

Per procedències, el 70% dels alumnes són alcoverencs i la resta de poblacions veïnes com el Milà, La Selva del Camp, Montblanc, Vilaverd, Nulles, Valls, Reus, Mont-roig i Tarragona.

L’organització valora molt positivament l’acceptació que ha tingut aquesta primera edició dels tallers musicals i constata que existeix una demanda latent d’amants de la música amb moltes ganes de millorar el seu art o descobrir noves propostes tot gaudint d’un bon ambient entre companys. Sorprèn gratament les efusives mostres d’interès que han expressat majoritàriament els inscrits.

Profes

Els encarregats de conduir els tallers (d’esquerra a dreta) seran Laura Garí, en cant modern i gospel; Pau Fargas, en noves tecnologies; Georgina Llauradó, en teatre musical; i Salvador Martín, en guitarra d’acompanyament. Els tallers s’iniciaran el proper 5 d’abril, excepte el de Teatre Musical que té un format més intensiu i començarà el 26 d’abril, i finalitzaran tots el 17 de maig. Acabats els tallers, està prevista una petita mostra pública on els participants demostraran els fruits del seu treball en públic.

Veient l’èxit de participació en aquests tallers, l’EMMA està pensant en noves fórmules per continuar atansant la formació musical a tots els perfils i interessos, preparant nous tallers familiars de batucada i de creativitat per l’estiu així com pensant en ampliar l’oferta de tallers al llarg de tot el curs acadèmic.