Taller d’Estiu de Música Moderna (EMMA)

Com a acte final del taller de Música Moderna que organitza l’EMMA anualment per assessorar als joves en totes les fases de la creació d’un grup i d’una maqueta, el passat dimecres 15 de juliol a la tarda, es va realitzar una sortida als estudis d’enregistrament “RaberStudis” de Vila-Rodona. Els alumnes van poder, per primera vegada, veure les interioritats i el funcionament d’un estudi professional. En la visita els alumnes van poder mesclar els temes que havien enregistrat prèviament durant el taller de música moderna i entendre la funció i contribució dels estudis i dels tècnics de so en l’èxit d’un disc. Aquesta instructiva sortida és la darrera activitat del Taller d’Estiu de Música Moderna que en aquesta edició s’ha caracteritzat per obrir-se a l’exterior i comptar amb col·laboradors externs com productors, músics i tècnics de so.

El divendres anterior, professors i alumnes de música moderna de l’EMMA van protagonitzar un concert jam session al pub La Piscina d’Alcover.En aquest concert es van interpretar els temes que s’havien treballat durant el taller. A més a més, es va comptar amb diverses col·laboracions que van completar una vetllada de bona música envoltada per un nombrós públic jove.

21

Feu un comentari