Taller d’Estiu Infantil de l’EMMA

Aquest any es compleixen 5 anys del taller d’estiu infantil de l’EMMA, que se celebra del 6 al 10 de juliol a l’escola Mare de Déu del Remei d’Alcover. En aquesta edició s’ha volgut evolucionar les millors idees dels últims anys, però també incorporar noves activitats per tal d’adaptar els tallers a les últimes tendències en pedagogia musical infantil, amb els objectius de fomentar la creativitat, imaginació i expressió dels nens mitjançant la música.

Es fan tallers de coral, de percussió corporal, de percussió Orff, rodes d’instruments a través dels contes, construcció d’instruments amb materials quotidians i reciclats, danses i la zona clic per aprendre música mitjançant les noves tecnologies.

L’últim dia del taller es fa un festival per tal que els nens demostrin les habilitats adquirides davant de tothom que ho vulgui.

27 26 25

Feu un comentari