Taller d’Estiu de Música Moderna de l’EMMA

S’ha engegat el Taller Juvenil de música moderna que com, cada any, organitza l’EMMA. Aquest any el Taller s’ha renovat i s’han afegit grans novetats. Una d’elles es la participació de professionals del món de la música que compartiran amb els alumnes  la seva experiència.  Un altra novetat d’aquest any es l’importància que dins del Taller tenen les noves tecnologies. També veuran com programes informàtics “faciliten” la vida del músic i a més a més gravaran un CD amb el treball realitzat i tindran l’oportunitat de visitar un estudi de gravació.

El professorat del Taller s’ha trobat amb uns alumnes de gran nivell aquest any amb els que estan treballant un repertori de gran envergadura que segur deixarà bocabadat al públic assistent a la Jam Session que es celebrarà com a cloenda del Taller amb convidats sorpresa del món de la música el divendres 10 a les 24h al Pub La Piscina d’Alcover.23 24

Feu un comentari