6è i últim concert “EMMA en petit format”: banda EMMA + EMMC

L’últim concert del cicle “EMMA en petit format” va deixar a tots els assistents amb un molt bon gust de boca. La Banda de música EMMA+EMMC va oferir el passat Diumenge 7 en l’Església Vella d’Alcover no només un concert si no un espectacle en el que els propis músics explicaven al públic assistent com funciona una Banda d’aquest tipus i, amb un vestuari adient per l’explicació, quins instruments la composen.

El director de la banda, Enric Ordax, va fer intervenir amb encert i humor a tots els assistents picant de mans en diverses ocasions i, fins i tot, va  animar a un nen del públic a agafar la batuta i dirigir una peça del repertori.

Un concert que va tindre de tot. Música lleugera, pasdobles, música Pop i Bandes Sonores amb col·laboradors de luxe com la pianista Judith Barchín.

La posta en escena de la Banda amb samarretes de colors per diferenciar els diferents instruments així com i un repertori variat i divertit va fer evident que aquesta jove formació te un gran futur amb projectes iguals o més engrescadors amb els que segur ens sorprendran en breu.

Al públic alcoverenc li va emocionar veure que els joves músics del poble agafen el relleu de la tradició musical d’Alcover. El concert va acabar amb una gran ovació i el públic en peu demanant  que repertiren algunes de les peces.

Una clausura de luxe amb un resultat molt satisfactori per aquest cicle de concerts que en la seva tercera edició ha quedat totalment consolidat amb un públic molt variat que ha assistit als diferents llocs del poble d’Alcover que han acollit els concerts.

22 21 20 19

Feu un comentari