5è concert en petit format de l’EMMA “Tun tun k-tun”

El passat dissabte dia 30 de maig es va fer l’estrena de l’espectacle Tun-tun-k-tun al pavelló de l’IES Fonts de Glorieta d’Alcover.

Aquest és una coproducció entre l’Escola Municipal de Música d’Alcover i Maitia i cia que és qui ha fet el guió.

En la representació ens trobem una narradora (Maite Royano) que ens va explicant  des de la creació de l’univers fins als nostres dies i 5 percussionistes (alumnes i professors de l’EMMA i de l’escola de Constantí)  que van recullint els sons escampats pel món durant tots aquests anys. Tot fet en clau d’humor i amb instruments de percussió com una Marimba, caixes, bateria etc… i d’altres tant poc usuals com escombres, cubells d’escombraries, paelles i cassoles, etc…

Podriem definir-lo com un espectacle familiar i forma part del cicle EMMA en petit format. El dia 11 de juny s’en fara una representació pels alumnes de l’IES Fonts del Glorieta i el dia 12 de juny una altra a Constantí.

Tancarà el cicle “EMMA en petit format” el concert de les bandes de l’EMMA i EMM Constantí. Aquest concert serà el diumenge 7 a ls 19h30 a l’Esglèsia Vella d’Alcover. Inicialment el concert estava programat per les 12h però per raons alienes a l’organització s’ha aplaçat a les 19:30h.16 15 14 13

Feu un comentari