LA CORAL INFANTIL DE L’EMMA AL “JUGUEM CANTANT”

El passat diumenge 31 de maig es va dur a terme el 36é Juguem cantant organitzat pel SCIC, el secretariat de corals infantils de Catalunya.

L’acte es va fer a Reus i els nens de la coral infantil de l’EMMA hi van participar junt amb altres corals de tota la província.

Durant el matí es van fer dos assajos per tal que el concert sortís perfecte. Tot seguit es va fer una cercavila fins un institut de la vora ( Salvador Vilaseca) on els nens van poder dinar en el claustre i després van fer jocs per tal de païr el dinar. Després va arribar l’hora d’arreglar-se pel concert on l’organització va repartir disfresses de cambrers i cuiners entre els nens ja que l’espectacle es deia “El restaurant del món”.

A les 17 hores ben puntual va començar el concert amb música en directe, ball de bastons i representació teatral. Els nens ho van fer d’allò més bé i com a premi van obtenir coca amb xocolata desfeta. Va ser una jornada divertida i interessant que va acabar amb un concert on tant pares com alumnes en van sortir molt satisfets i contents.

18 17

Feu un comentari