Trobada de Percussionistes

El dissabte passat dia 23 de maig, es va celebrar la 1ª trobada d’alumnes de bateria i percussió de les escoles municipals de música de Constantí, La Selva del Camp i d’Alcover.

Es va celebrar al castell de la Selva del camp i hi van participar una vintena d’alumnes de totes les edats que van estar assajant desde les 10 del matí fins l’hora de dinar diferents obres de percussió i de diferents tècniques i sonoritats (percussió corporal, amb estris de cuina, amb marimba, vibràfon i timbales, escombretes, etc…) .

Després de dinar es va fer un assaig general i a les sis de la tarda es va celebrar un concert on els alumnes van poder mostrar a tots els seus familiars i públic assistent el treball realitzat durant tot el dia.

Concretament es van interpretar sis obres dirigides en gran part per Quim Solé director i professor de bateria i percussió de l’Escola de la Selva del Camp i amb intervencions també de Gerard Masip professor de l’escola de música Constantí i de Gerard Roca professor de bateria de les escoles de la Selva del Camp i d’Alcover. La durada del mateix va ser d’una hora i els alumnes i públic s’ho van passar molt bé11 10

Feu un comentari