4rt concert “EMMA en petit format”

Dins el cicle de concerts EMMA en petit format que s’està celebrant aquestes setmanes a Alcover, aquest diumenge va arribar el torn del quart concert amb la banda anomenada OSCAR PACHECO SEPTET. Aquesta formació, liderada pel pianista Oscar Pacheco, està formada per una secció de vents amb saxo soprano, alt, tenor i baríton i flauta, a més a més de la secció rítmica amb contrabaix i bateria juntament amb el piano.

Els músics,  que varen iniciar el concert  a les 20h de la tarda, van aconseguir connectar amb el nombrós públic que omplia la sala Excelsior de l’Escola Municipal de Música d’Alcover i varen oferir un repertori d’una hora entre els quals varen interpretar obres de Miles Davis i Duke Ellington entre d’altres, a més de repertori propi escrit per Oscar Pacheco.

La finalitat pedagògica d’aquest cicle es va posar ben de manifest amb les explicacions que es van donar sobre les característiques del jazz. Els comentaris sobre les nocions i característiques principals que regeixen aquest estil van ajudar a que la gent,a més a més a més de poder gaudir de la música, pogués emportar-se a casa una magnífica lliçó de coneixements jazzístics.

9 8

Feu un comentari