Documental de Canal Reus TV sobre el “Soundpainting” a l’EMMA

Documental

Canal Reus TV va emetre el passat divendres 31 un documental sobre el soundpainting protagonitzat per la banda de l’EMMA. En motiu del “Soundpainting Festival” realitzat a Vila-seca el passat 13 d’abril que reuní a més de 400 persones, Canal Reus TV es va interessar en aquest nou llenguatge d’improvisació musical i va demanar a l’EMMA ampliar la informació en format documental.

El documental combina imatges del “Soundpainting Festival” de Vila-seca amb imatges d’un assaig habitual de soundpainting a l’escola. L’EMMA ha estat pionera al Camp de Tarragona en aquest nou llenguatge i durant anys l’ha donat a conèixer en diferents tallers i liderant activitats com el “Soundpainting Festival”.

Des de l’EMMA donem les gràcies a Canal Reus TV pel seu interès en difondre aquesta innovadora eina pedagògica que és el soundpainting.

Us deixem amb el documental:

Feu un comentari