Intercanvi amb l’escola de música de Navàs

Aquest dissabte es realitzà la tornada de l’intercanvi amb l’Escola Municipal de Música “Mestre Josep Ma Castella” de Navàs. Aquesta escola havia estat convidada l’any passat a Alcover i en aquesta ocasió la trobada fou a Navàs. Les agrupacions convidades d’Alcover foren els conjunts de guitarres, la banda i el conjunt de violins.

IMG_2596

Ja jornada s’inicià amb els assajos col·lectius amb l’objectiu d’interpretar dos arranjaments del professor Pau Fargas d’Alcover de temes molt coneguts com “Imagine” i “Res tornarà a ser igual” entre les dues escoles. Abans de dinar encara hi va haver temps de practicar una mica de “soundpainting” del qual se’n faria una mostra al concert de la tarda amb els pares. El dinar es va servir a l’aire lliure al mateix pati de l’escola de música.

IMG_2602

El concert final es realitzà a les 5 de la tarda al local Sant Genís, el teatre principal de Navàs. El programa l’iniciaren les agrupacions convidades d’Alcover i tot seguit l’orquestra de l’escola de Navàs conjuntament amb els violinistes de l’EMMA. El final del concert va incloure una petita interpretació de soundpainting i els dos temes comuns que van interpretar conjuntament tots els participants de les dues escoles.

La valoració de la jornada va ser molt positiva per a tots els participants que van poder intercanviar coneixements i compartir l’experiència amb els estudiants de música de Navàs. L’Escola Municipal de Música “Mestre Josep Ma Castella” de Navàs en mostra d’agraïment va obsequiar l’EMMA amb un CD recopilatori del folklore local interpretat per estudiants i músics de la localitat.

IMG_2604

Vídeo de l’assaig:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=B0RG93LrHOA&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]