La Coral i la Banda a la processó de Corpus d’Alcover

IMG_2582

Com cada any, l’escola participà en la processó de Corpus celebrada el diumenge a la tarda. En aquesta ocasió, la Coral d’Adults conjuntament amb la Banda van interpretar diferents marxes de processó i música religiosa adequada a l’esdeveniment. En aquesta ocasió el temps va acompanyar i la processó es va desenvolupar sense problemes. Les actuacions musicals de la banda i la coral, de vegades actuant conjuntament i de vegades interpretant repertoris específics per a cada formació, van col·laborar, junt amb d’altres entitats locals, a fer la festa més participativa i rica.

La sortida es va completar amb un berenar-sopar social per als participants a l’EMMA.

La banda de l’EMMA reuneix, en les seves sortides, músics del poble i ex-alumnes que se sumen al conjunt estable d’estudiants de l’escola. La intenció és fer créixer el nombre de col·laboradors de la banda per aconseguir millorar la notorietat de l’agrupació que li permeti fer sortides més reeixides. El treball d’aquesta banda se centrarà, a partir d’ara i després del parèntesi de l’estiu, a preparar els diferents compromisos per a les festes locals d’octubre.

IMG_2578

Feu un comentari