L’EMMA col·labora amb el Festival de l’Escola d’Adults d’Alcover

IMG_2576

El passat divendres 31 de maig, l’Escola d’Adults d’Alcover va celebrar el Festival de final de curs. Aquest cop l’EMMA va col·laborar assajant i acompanyant una coral que va interpretar una bonica cançó romanesa “E ziua ta mamico”.

[audio: http://emmalcover.cat/wp-content/uploads/2013/06/E-ziua-ta-mamico.mp3]

Durant l’acte es va reconèixer la tasca de col·laboració de l’EMMA amb l’Escola d’Adults i es va lliurar un diploma de reconeixement.

IMG_2585

Aquesta col·laboració amb l’Escola d’Adults ha estat contínua i durant tot el curs escolar. Durant el primer quadrimestre, es van fer sessions de cultura musical en motiu de cada concert de tardor. Per Nadal es van assajar conjuntament cançons originaries de diferents països i es van interpretar al concert benèfic de la Marató de TV3 realitzat a l’EMMA el 16 de desembre. En aquest 2n quadrimestre, aquesta tasca s’ha completat amb la col·laboració en el festival de final de curs.

Sessió de cultura musical:

Escola Adults

Feu un comentari