“El pati del món del Pere i la Cori” al Cercle d’Amics

IMG_2545

El duet Hydra va protagonitzar el conte musicat “El pati del món del Pere i la Cori” al Cercle d’Amics. El conte explica les vivències del Pere i la Cori al pati del seu col·legi. Acompanyat amb imatges i música de piano i violoncel, la narradora explica com, durant l’hora del pati del primer dia de curs, el Pere i la Cori coneixen els seus nous companys vinguts de totes les parts del món. El conte posa èmfasi en valors com la tolerància, la multi-culturalitat i l’acollida de nou vinguts.

L’espectacle es va representar dins el marc del cicle de concerts pedagògics “EMMA en petit format”. En aquesta ocasió el públic van ser els cursos de 3r, 4t, 5è i 6è de primària del col·legi “Mare de Déu del Remei” d’Alcover.

p3

p2

El públic molt nombrós, més de 200 nens i nenes, va escoltar músiques de diferents parts del món i va participar cantant temes molt coneguts com “Camins” de Sopa de Cabra, “Imagine” de John Lennon, “Color Esperanza” de Diego Torres i la popular banda sonora de “Polseres Vermelles”, “Sense tu” de Teràpia de Shock.

L’espectacle del Conte del món del Pere i la Cori va néixer fruit de la iniciativa d’una violoncelista (Marta Mulero) i d’un voluntari del menjador social de Reus (Jaume Llança) per organitzar un concert per recaudar fons pel menjador. En l’estrena el preu de l’entrada era un litre d’oli i se’n van recollir vora uns 400 litres.

Vídeos de l’espectacle:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=CZ5HbL9ihBw&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=uMcr_x9BV_s&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Yy8obZ5uiok&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

L’elenc d’artistes que participen a l’espectacle:

Duet Hydra – Marta Mulero Vinuesa, Violoncel; Jordina Setó Estradé, Piano.

Il·lustració i narració: Marta Escobar Felip

Conte: Jaume Llançà i Sònia Mulero Vinuesa.

Muntatge imatges: Sònia Mulero Vinuesa.

Feu un comentari