“El molinet màgic” de la companyia Pim Pam visita l’EMMA

IMG_2508

En motiu del 2n concert del cicle “EMMA en petit format”, la companyia de teatre musical infantil “Pim Pam” presentà el seu espectacle “El molinet màgic”.

La història es basa en un conte tradicional de Noruega que explica perquè l’aigua del mar és salada. Els protagonistes principals de la història són dos germans amb maneres de fer i objectius molt diferents. La seva activitat gira al voltant d’un objecte meravellós, el Molinet Màgic, capaç de fer realitat molts desitjos.

Personatges:

La primera representació va ser a les 10h del matí i va anar destinat als alumnes del cicle inicial de primària (1r i 2n) del CEIP “Mare de Déu del Remei” d’Alcover. La segona representació, a tot el parvulari (P3, P4, P5).

D’aquesta manera, més de 300 nens i nenes d’Alcover van poder gaudir de l’espectacle que, per altra banda, va ser molt participatiu i tota la mainada va ajudar als personatges a cantar diferents cançons populars que havien assajat prèviament a la classe de música al col·legi.

Al final de l’espectacle, els nens van poder saludar i conéixer d’aprop a tots els titelles.

Pimpam és una companyia de teatre musical infantil creada per músics professionals, actors i pedagogs que s’han unit per presentar als més petits de la família històries diverses, amb música en directe, fantasia i entreteniment.

Presentació companyia:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=Ry9wWFf3uGg&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

L’objectiu de Pimpam és acostar les arts escèniques als menuts de 2 a 9 anys d’edat. La música en directe és la base de l’espectacle. L’acció trenca la frontera entre el nostre món i el món de les titelles i busca sovint la participació del públic, que s’entreté, es diverteix i aprèn.

Vídeos de l’espectacle:

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=HnUlHXQ_tr8&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=q6_yooNtO0w&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

[su_youtube url=”http://www.youtube.com/watch?v=y4m_1_sMyd4&feature=youtu.be” width=”600″ height=”400″]

 

Feu un comentari