La coral de l’EMMA un any més a Santa Maria del Mar

4

El passat diumenge dia 5 de maig, i per tercer any consecutiu, la coral d’adults de l’Escola Municipal de Música d’Alcover es va desplaçar a l’església de Santa Maria del Mar, a Barcelona. Enguany, tant cantaires com acompanyants van tenir l’oportunitat de visitar les terrasses i els campanars de l’Església, des de on van poder gaudir d’una visió de la ciutat de Barcelona molt peculiar.

3

Posteriorment, la coral va participar en l’eucaristia com cada any. Com ja quasi es pot considerar una tradició, l’agrupació coral va interpretar la “Pregària a la Verge del Remei” per concloure l’eucaristia. Després de l’acte religiós, es va oferir un petit concert tant per assistents com per a tots aquells visitants que es van voler afegir com a espectadors. Aquest any es van poder escoltar una varietat de cànons, entre els que podríem destacar, per exemple, “Dins el mar la vela blanca”, o “Cantate Domino”; també es van interpretar cançons populars catalanes com ara “Les muntanyes de Canigó” i “El Rossinyol”.

7

Després del concert, juntament amb membres de la parròquia de Santa Maria del Mar, es va celebrar un dinar de germanor. Al finalitzar el dinar varem poder visitar una petita capella dedicada a la Mare de Déu de la Guia, coneguda popularment amb el nom de capella de Marcús, i després el museu del Mamut, un museu dedicat a una època ben llunyana (l’edat de gel).

2

En un nou estadi d’evolució de la coral d’adults de l’EMMA, val a dir que si el proper any torna a oferir un concert en aquest marc tant especial i carregat d’història de Barcelona, probablement ho farà com a coral mixta, com va anunciar durant la tornada el director d’aquesta formació musical, en Josep Maria Gomis. De fet, aquesta mateixa setmana ja s’han iniciat els assajos amb un grup reduït de baixos i tenors, que segur que anirà augmentant en nombre les properes setmanes. I, amb aquest objectiu, convidem a tots aquells alcoverencs i alcoverenques que vulguin formar part de la coral d’adults de l’EMMA, que s’animin a participar activament en aquesta nova etapa ara iniciada.

Enhorabona a tothom!

5

Feu un comentari