Concert de la Marató de TV3 a l’EMMA

5

El passat diumenge de la Marató, a l’EMMA es va celebrar el tradicional concert benèfic de la Marató de TV3. Van ser més de dues hores de música en directe barrejades amb col·laboracions diverses. Per primera vegada, el concert de la Marató es va fer íntegrament amb agrupacions de l’EMMA: hi van participar els dos conjunts de guitarres, la banda, la coral d’adults, la coral juvenil, 4 combos i diferents solistes.

6

Les col·laboracions habituals van anar a càrrec del Dr. Ramon Descarrega del CAP d’Alcover, el rapsode Martí Yebras i l’associació benèfica “ArtSalud” dedicada a recaptar fons precisament pel càncer, motiu de la Marató d’aquest any.

Fruit de la col·laboració de l’Escola d’Adults d’Alcover amb l’EMMA, es va estrenar també en motiu de la Marató, una coral intercultural formada per cantants de diferents països residents a Alcover, que van interpretar peces de diferents països com Rússia, Cuba, Romania i Catalunya.

4Aquest multitudinari concert es va desenvolupar en dos espais: la primera part a la Sala Excelsior de l’EMMA i la segona, a l’Hort dels Joves. Al final de l’acte es van sortejar diversos quadres i obres d’art que l’associació “ArtSalud” va aportar a l’acte.

Amb una participació de públic rècord que van saturar els dos espais, es van recaptar 541€ que s’han enviat a la Fundació per la Marató de TV3. Amb aquest concert, s’acaba el cicle “Concerts de Tardor” que organitza anualment l’EMMA amb uns resultats molt satisfactoris en qualitat dels grups presentats i en acollida d’aquests per part del públic.
12

3

 

Feu un comentari