Concert “Small River Dixie” al Cercle d’amics d’Alcover

small_1“”Small River Dixie” (Tarragona) és un grup de dixieland i altres músiques tant de carrer (Street Band) com d’escenari que està integrat per un grup de músics, amb una gran qualitat artística i formació musical, provinents tots del món del clàssic. La formació es consolida en els inicis de l’any 1998, fent la seva presentació oficial com a tal a Tarragona en el Festival Internacional de Dixieland 1999, assolint un gran èxit en les seves actuacions i obtenint una molt bona crítica en la premsa. Els membres del grup tenen una llarga experiència i trajectòria musical; la majoria d’ells han col.laborat o han estat components d’altres grups coneguts de Tarragona i rodalies. La major part dels membres formen (o han format part) de la Banda Unió Musical de Tarragona. Cal destacar, entre d’altres, les actuacions del grup a: Tarragona (destacant actuacions al Teatre Metropol i la participació des de 1999 al Festival Internacional de dixieland de Tarragona), Teatre Fortuny de Reus, Festivals de jazz de Tortosa i Valls, la Marató de Tv3 de 2001, guanyadors del primer premi de la III edició de la Fira de Música al carrer de Vila-seca, participació al Mercat de Música Viva de Vic 2006, al “Matí de Catalunya Radio” amb Antoni Bassas al març del 2007, Festival Internacional de Jazz de Menorca 2007, Festival de Jazz de Murcia 2009, Festival de Dixieland de Yecla 2009 i una gran quantitat d’actuacions per tot Catalunya.

small

 

Feu un comentari