L’EMMA enregistra la sintonia d’Alcover Ràdio

Enregistrament (1)

El passat dissabte a l’EMMA es va consumar l’enregistrament de la que serà la nova sintonia d’Alcover Ràdio. La composició de la sintonia va anar a càrrec de Josep Santesmases, alumne de guitarra de l’EMMA, i l’interpretació vocal a càrrec de la Coral Juvenil de l’escola, dirigida per la professora Elisabet Pérez.

ESCOLTA LA SINTONIA:

[audio: http://emmalcover.cat/wp-content/uploads/2012/12/Mescla-Final.mp3]

A l’estudi d’enregistrament de l’EMMA, els nens i nenes van tenir l’oportunitat d’enfrontar-se per primera vegada amb el micròfon i de viure l’experiència d’una gravació professional. El tècnic de so, Pau Fargas, professor de noves tecnologies de l’EMMA, va ser el conductor de tot el procés.

En acabar, l’escola va oferir un berenar per a tots els participants completant una tarda memorable.

La sintonia de l’emissora renovarà tota la careta musical dels indicatius, gingles i obertures de la programació de la ràdio. Aquesta sintonia i les veus que hi participen identificaran l’emissora i té diferents elements: per primera vegada, es proposa una sintonia identificativa de la ràdio, i per altra, la col·laboració va acompanyada d’un col·laborador de la ràdio i de l’Escola de Música. L’estrena de la sintonia es farà al proper programa de “pa lo bueno, pa lo malo” que l’emissora realitza amb la col·laboració de la Fundació GINAC.

Feu un comentari