El Cor vallenc Divisi als concerts de Tardor d’Alcover

IMG_2021Sota el lema “som persones diferents en pensaments, cultures, creences,… però la música ens uneix: ens fa Indivisibles”, el passat dissabte al vespre, el Cor Juvenil Divisi va presentar a la Casa de Cultura d’Alcover el seu espectacle del 10è aniversari “Indivisible”.

El Cor Juvenil Divisi va ser creat l’any 2002 per un grup de joves amb experiències prèvies en el món del cant coral, amb l’objectiu d’omplir el buit existent en el món coral vallenc pel que fa als joves. Actualment, està integrat per una vintena de cantaires. I al llarg dels deu anys d’existència, hi han passat més de 50 joves de Valls i rodalies.

IMG_2018El repertori va ser totalment variat, abraçant diversos estils, èpoques i procedències. El Cor Juvenil Divisi fuig del concepte tradicional de concert coral, en què el cor canta consecutivament les cançons una darrere l’altra de forma estàtica per endinsar-se en una forma més dinàmica i innovadora. En els seus concerts també es treballa la posada en escena, amb disposicions i coreografies, ajudant a que cada cançó arribi al públic. Un dels seus principals objectius és interpretar cada peça; no només cantar-la sinó transmetre el seu significat.

Un públic molt agraït va percebre perfectament aquest treball i va respondre amb eufòrics aplaudiments. El Cor Juvenil Divisi que ja es va estrenar amb gran èxit a Alcover fa dos anys als Concerts de Tardor, va saber repetir aquest èxit i omplir la sala de gom a gom.

IMG_2010L’organització va quedar molt satisfeta de l’espectacle i remarca un cop més la gran vàlua d’aquest singular cor vallenc que, a partir d’un molt bon treball amb la implicació de tots els seus membres, ha sabut innovar el format tradicional de concert coral fent-lo accessible a tot tipus de públics. Felicitats pels 10 anys i que en puguem gaudir de molts més!

Feu un comentari