“Pacheco&O​rdax elèctric quartet” als Concerts de Tardor

IMG_1991El passat dissabte la Sala Excelsior va rebre al quartet Pacheco & Ordax elèctric quartet en un dels concerts del cicle “Concerts de Tardor” que organitza l’escola municipal de música d’Alcover. Aquests quatre músics van oferir un concert de jazz-fusió en el que es van deixar entreveure influències del funk, la música pop o jazz més tradicional.Un concert en el que vam gaudir d’un recull de temes propis del pianista Oscar Fernández-Pacheco i del saxofonista Enrique Ordax i algun que altre tema de grans mestres com Herbie Hancock o Bob Reynolds.

IMG_1993A destacar la solidesa rítmica dels altres dos músics del grup, el bateria Gerard Masip i el baixista Lluis Chabuch.Aquest concert es l’exemple de que, un cop més,  l’escola de música d’Alcover ens ofereix un cicle de temàtiques molt variades en el que aposten pels músics locals.

 

IMG_1995

Feu un comentari