L’EMMA al 10è aniversari del Centre de Dia d’Alcover

IMG_1979En motiu del 10è aniversari del Centre de Dia d’Alcover, el passat divendres a la tarda, diferents formacions de l’EMMA van oferir una petita actuació musical pels avis del centre.

Els intèrprets van ser el grup de violins, la banda, el grup de guitarres i la coral d’adults de l’EMMA que van interpretar diferents obres del seu repertori de curs. En acabar l’actuació es van repartir obsequis pels participants que havien compartit aquesta estoneta musical amb els avis.

IMG_1983L’EMMA, que col·labora anualment en l’aniversari del centre de dia possibilitant aquesta trobada intergeneracional d’infants i avis amb l’excusa de la música, felicita el Centre de Dia d’Alcover pels 10 anys de vida.

IMG_1976 IMG_1971 IMG_1968

Feu un comentari