La coral infantil de l’EMMA actua a Alcover i a Tortosa

Tortosa2Un any més, la coral infantil de l’EMMA ha participat a la trobada anual del Juguem Cantant, que aquest any s’ha celebrat el diumenge 27 de maig a Tortosa organitzada per la Coral Flumine. La cantata escollida va ser “La ciutat i la lluna”, que gairebé un centenar de nens van cantar a l’auditori Felip Pedrell de la mateixa ciutat.

Tortosa1La trobada va començar amb un esmorzar conjunt i tot seguit un assaig de tots els nens. Després es va dinar, i per relaxar-se van gaudir d’una conta-contes amb l’entretinguda i divertida història de la “Cucafera” amb música en directe. Tot seguit, i per agafar energies pel concert es va fer una gimcana on els nens s’ho van passar d’allò més bé i en acabar es van canviar i preparar pel concert, que es va dur a terme a les 17 de la tarda al mateix auditori, on els nens van fer un concert esplèndid i el públic va gaudir d’allò més, veient cantar els petits amb aquelles ganes i energia que no perden mai. Tothom va quedar molt content i satisfet de la jornada.

Alcover1Per altra banda, el dimecres 23 de maig, els alumnes d’educació infantil del CEIP El Remei d’Alcover van fer una visita a la nostra escola de música on la coral infantil els va interpretar la cantata que el mateix cap de setmana cantarien a Tortosa. Als petits els va agradar molt la història de la “ciutat i la lluna” i van gaudir encara més veient els seus companys d’escola cantant tant bé i amb tant d’entusiasme totes aquelles cançons.

Alcover2

Feu un comentari