Tercer concert del cicle “EMMA en petit format”: “Joseph in Pharaoh’s Court”

El passat divendres 8 de juny, va tenir lloc el 3r concert del cicle de concerts pedagògics que organitza l’EMMA per primavera. En aquesta ocasió, els alumnes d’arts escèniques de l’institut “Narcís Oller” de Valls, van representar el musical, projecte de final de curs, “Joseph in Pharaoh’s Court” al teatre del Cercle d’Amics d’Alcover.

IMG_1228Aquest musical, interpretat en llengua anglesa, és una adaptació molt particular de l’obra “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” d’Andrew Lloyd Webber amb uns tocs de sarsuela.

Una quarantena d’alumnes van escenificar molt dignament aquesta obra, amb la complexitat afegida de l’idioma. Escenografia, coreografies, secció musical, coral,… tots els ingredients d’aquesta peculiar producció van funcionar molt bé i van ser ben aplaudides pel públic assistent, la majoria jovent. En finalitzar l’espectacle, l’organització va obsequiar a tot l’elenc d’artistes amb un sopar popular.

Feu un comentari