Taller/Mostra de Soundpainting (Segon concert del cicle “EMMA en petit format”)

IMG_1168El passat dissabte 19 de maig l’EMMA va rebre la visita de les escoles de Berga i Navàs, que conjuntament varen organitzar un intercanvi de vivències musicals per als alumnes. Aquest any estava enfocat en el Soundpainting, un llenguatge relativament nou, el qual es basa en l’improvisació a través d’uns signes.

IMG_1157Així doncs durant aquest dia, els alumnes varen poder aprofundir a través d’assajos en aquest nova disciplina musical al matí, i a la tarda varen mostrar, davant dels pares, el fruit del treball conjunt que s’havia fet en un concert que es va fer al pavelló de l’Institut.

També les escoles visitants van oferir una mostra del seu treball amb uns conjunts instrumentals que oferiren un repertori d’allò més variat. Cal destacar el bon ambient que hi va haver entre els alumnes i professors de les tres escoles participants.

IMG_1155

Feu un comentari