Primer concert pedagògic del cicle “EMMA en petit format” – Sant Jordi

fotoEn plena diada de Sant Jordi, a la plaça nova d’Alcover, s’hi van concentrar una sèrie d’activitats adreçades a tots els públics especialment a la mainada. L’EMMA va col·laborar en aquesta festivitat amb l’organització d’un concert pedagògic per al públic familiar de titelles i música anomenat “Pau, la vida de Pau Casals”. Amb una temàtica altament en sintonia amb la diada, l’espectacle, ple de sensibilitat, va narrar les aventures de Pau des de la infància fins a la vellesa de la mà de dos titellaires i un violoncel·lista que va interpretar fragments de l’obra del mestre. L’espectacle va transmetre valors com el treball, la lluita per un somni, la defensa de la pau i la llibertat a tots els nens i nenes assistents que van omplir la sala de plens de l’Ajuntament.

 

 

Feu un comentari