Concert de Cap d’Any de la “Fat Band” de l’EMMA

L’any va començar al Cercle d’Amics d’Alcover amb un concert de “THE FAT BAND”. A les 19.30 de la tarda del dia 1 de gener els 20 components d’aquest grup van sortir a l’escenari per donar la benvinguda al 2012 amb el seu projecte de Big Band i amb moltes ganes de que el nombrós públic assistent s’ho passés  molt bé.

The Fat Band es una formació de big band que surt de l’Escola Municipal de Música d’Alcover (EMMA) i en la que participen alumnes i professors. En aquesta ocasió van contar amb dos invitats de luxe com son David Ibarz al baix elèctric i la veu de Chloe.

Temes de Funk com In the Stone de Earth, wind & fire, balades de jazz del gran guitarrista George Benson i rock and roll composen els seu repertori amb una energia desbordant i moltes ganes de passar-ho bé i transmetre aquesta sensació al públic.

Fat Band

Feu un comentari