4at Concert benèfic per la Marató de TV3

El passat 17 de desembre a les 7 de la tarda a la sala Excelsior de l’EMMA, va tenir lloc el concert benèfic per la Marató de TV3. Com cada any, el concert va anar més enllà de la música i també va comptar amb les explicacions del director del CAP d’Alcover, Dr. Ramon Descarrega, amb una lectura del llibre de la Marató a càrrec de Martí Yebras i amb la col·laboració de l’associació benèfica“ArtSalud”.

Per la part musical, el concert va començar amb les interpretacions al piano de Judith Barchín i David Ferré. Seguidament es van intercalar duets de cant i piano a càrrec de Remei Tell (soprano) amb Josep Ma Gomis (piano) i Júlia Fortuny (soprano) amb David Ferré (piano). El repertori es va basar en cançó catalana i nadales.

SONY DSCEn acabar el concert es va procedir al sorteig de tres obres d’art cedides per l’associació “ArtSalud”. Aquest any la recaptació total va ser de 235€ que es destinaran a la Fundació per la Marató de TV3.

 

Amb aquest concert, acaba el cicle de concerts de tardor 2011 (XXI edició) amb bons resultats tant per la  qualitat dels grups musicals com de públic assistent

SONY DSC

Feu un comentari