Tercer concert de tardor ” Concert de professors de L’Emma”

El passat dissabte 10 de desembre a les 17h, es va celebrar el tercer concert del cicle Concerts de Tardor a la Sala Excelsior de l’Escola Municipal de Música d’Alcover (EMMA).

Contemporani, tango, jazz i músiques d’arrel i fusió a càrrec de professors de l’EMMA, va començar amb un interessant concert per a tuba de Ralph V. Williams, amb Aureli Andrès tuba i Marc Torres piano. Seguidament l’Oscar Fdez-Pacheco al piano, va interpretar una deliciosa balada del musical “I loves you Porgy” de George Gershwin, en versió de Keith Jarrett.  L’Enric Ordax al saxo i David Ferré al piano, féren un molt agradable petit recorregut per la música llatino-americana, amb dos temes d’Astor Piazzola i Contradanza i Vals de Paquito de Rivera.  També les guitarres van estar-hi present, amb un duet enfocat en la samba, amb el tema Morenita do Brasil de Giuseppe Farrauto, interpretat per Salvador Martin i Jordi Adserà.

SONY DSCLa cloenda la va protagonitzar el grup de jazz, l’Enric Ordax saxo, Oscar Fdez-Pacheco piano, Ferran Noguera baix i Gerard Roca bateria, amb dos temes amb els solos que caracteritzen l’estil, i sobre tot el segon tema  amb un ritme trepidant i de dificil execució, que van fer la delicia del nombrós públic que va omplir la Sala Excelsior.

SONY DSC

Feu un comentari