2n concert “EMMA en petit format”: “Circ Imaginari”

El passat dissabte 7 de maig a les 7 de la tarda va tenir lloc el segon concert en petit format del cicle de concerts pedagògics que organitza l’EMMA. La majoria d’aquests concerts s’intenten realitzar a l’aire lliure , en llocs públics, per acostar la cultura i la música a tota la població. En aquest cas, però, per les inclemències del temps, el concert es va traslladar a l’escola de música.

L’espectacle “Circ Imaginari” és una original combinació de titelles i música en viu. Dins una carpa de circ, diferents personatges ben pintorescos ambientats en llocs exòtics com l’Àfrica i l’orient mitjà van escenificar diferents situacions amb molt d’humor. La música, a càrrec de l’instrumentista Gerard Marsal,  va acompanyar magníficament l’acció en tot moment, amb melodies autòctones dels països llunyans on transcorria l’argument. La companyia de titelles familiar liderada  per l’artista argentí Daniel González, amb aquest cuidat i sentit espectacle, va aconseguir recrear un ambient màgic i fer volar la imaginació del públic familiar assistent . Al finalitzar l’acte, tots els nens i nenes van poder observar i provar les diferents titelles protagonistes de l’espectacle.

9

Feu un comentari