1r concert en petit format “Jaç-Evo”

“Encara que el temps no va acompanyar, el passat diumenge 24 es va realitzar el primer concert pedagògic del cicle “EMMA en petit format” d’aquest any. Programat inicialment en l’església vella finalment es va traslladar a Ca Cosme on finalment vam gaudir del concert.

Jaç-Evo van fer un repàs molt entenedor dels diferents estils que, dins del jazz, han anat sorgint al llarg de la història. Un concert en el que 6 musics i un narrador, que sorprenentment també va tocar alguna peça al piano, van fer passar una bona estona al públic assistent. En el  concert van escoltar desde música dixie fins a la música Fusion passant pel Free on el públic també va ajudar a “composar” el tema.

L’Alcalde i el Regidor de Festes van aprofitar aquest acte per reconèixer la feina d’Anna García en la recuperació, per la processó de Setmana Santa, de la peça “Miserere” que ja tocava la banda Excelsior a Alcover fa 30 anys.

El pròxim concert del cicle serà a Ca Cosme el dissabte 7 de Maig. A les 19h tindrem un espectacle de Titelles on un circ imaginari farà gaudir a grans i petits”.

8 7

Feu un comentari