L’EMMA a la trobada de corals infantils de Catalunya

Aquest diumenge 8 de maig hi va haver El Juguem Cantant, una trobada anual de corals organitzada pel SCIC (Secretariat de Corals infantils de Catalunya), on nens i nenes de tota la província es troben per cantar junts, en aquest cas, la bonica cantata de “Les vacances del rellotge” i on un any més, va participar la coral infantil de l’EMMA. En aquesta ocasió la trobada va ser a Torredembarra organitzada per la Coral Xaloc.

De bon matí es van trobar totes les corals i després d’esmorzar, es va fer un assaig conjunt. Tot seguit, els nens van participar d’una divertida gimcana. En acabar, va arribar l’hora de dinar, que aquest any i com a novetat, va ser proporcionat per un servei de càtering per tal que els nens poguessin dinar tots junts. I quan tothom va tenir la panxa ben plena, una conta-contes els va explicar un parell d’històries per relaxar-los abans del concert. Va arribar l’hora de preparar-se pel concert, que es va dur a terme al Casal Municipal de Torredembarra a les 17:00 hores i on nens i pares s’ho van passar d’allò més bé, els uns cantant i els altres escoltant. En acabar, tant els directors de cada coral com cadascun dels cantaires van rebre un obsequi. El concert va ser tot un èxit i la jornada d’allò més divertida.

11 10

Feu un comentari