4t Concert de Tardor “Mostra artística per la Marató de Tv3”

Com a cada edició  l’EMMA ha participat en la Marató de TV3 d’aquest any.  Una gala benefica que aquesta vegada estava dedicada a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Per l’ escola de música aquesta data anual s’ha convertit en un dels concerts referents en la seva graella d’activitats. En aquesta ocasió vam tindre l’oportunitat de veure un seguit d’actuacions d’artistes que van deixar un molt bon sabor de boca a tot el públic assistent que un cop més omplia de gom a gom la Sala Excelsior.

A les 19h de dissabte passat sortien a l’escenari el conjunt de guitarres Brower, un dels Combos de música moderna de l’escola, Pacheco &Ordax duo amb la col·laboració del baixista Ferran Noguera i tot amanit amb el rapsode Martín Yebras i les explicacions del doctor Ramon Descarrega.

Per finalitzar l’acte es va realitzar una subasta d’obres d’art  cedides per l’ocasió per l’associació ArtSalud que va estar representada per la seva presidenta Elvira Margalef.

3 2

Feu un comentari