3r Concert de Tardor “Hellenique Sax Quartet”

El passat dissabte 4 de Desembre la sala Excelsior de l’EMMA obria les seves portes a Hellenique Sax Quartet que ens va oferir hora i quart de concert en la que van fer un repàs d’obres molt significatives del repertori del saxòfon.

Oriol Pozo, Pau Franquet, Marc Franquet, Oriol Parés són quatre joves músics de la nostra comarca que van començar aquest projecte al 2006 en el Conservatori de la Diputació de Tarragona. Actualment compaginen el quartet amb els seus estudis en diferents ciutats cosa que no els impedeix mantindre l’alt nivell musical d’aquesta formació.

Petit quatour pour Saxophones de Jean Françaix, Quatour en Fa m de Haydn, Pequeña Czarda de Pedro Iturralde són algunes de les peces que ens van oferir i amb les que van demostrar que tot i la seva curta trajectòria són un jove grup referent dins de la música per quartet de saxòfons.

Per la cloenda del cicle Concerts de Tardor que aquest any celebra el seu 20è aniversari el proper dissabte 19 a les 20h tindrà lloc el concert dedicat a “la Marató” que cada any organitza l’EMMA. 1

Feu un comentari