Concert de l’EMMA a “El Círcol”

El passat dissabte 26 de març i per tercera vegada consecutiva, els alumnes de l’Escola municipal de música d’Alcover, van fer un concert a la sala de concerts de la Societat El Círcol de Reus, enmarcant-se dins el Cicle Jove Xl aniversari.

Majoritàriament, les actuacions van ser de cambra; duets, trios, quartets, conjunts instrumentals i vocals etc. i només un solista de guitarra i un de piano. Els instrumments escoltats fóren pianos, guitarres, flautes, violins, saxófons i veus. Les músiques interpretades varen recórrer un ampli ventall de compositors des del classicisme fins els nostres dies, incloent-hi música catalana com no.

El concert va ser molt aplaudit i en acabar, l’associació de concerts va obsequiar amb una bonica placa conmemorativa de l’acte i amb un refrigeri que van agraïr tots els intèrprets una vegada passats els nervis obligats a qualsevol concert.

6 5 4

Feu un comentari